Starcraft 2 vs. Diablo 3

Създадох тази анкета с цел лично проучване

В последните дни всеки около мен се побърка по новото Diablo III, а до скоро същите тези хора ми надуваха главата със StarCraft II. Аз лично изтествах и двете от любителска гледна точка. Моят личен фаворит е StarCraft II, но ми е интересно какво мислят другите, които са фенове на поредицата. Да ме извинят Blizzard Entertainment, но в момента нямам финансите да си позволя Diablo III и за това с малко walkaround успях да я инсталирам и да я тествам. За сега не бих си я взел, но това се дължи на факта, че съм малко разочарован. Изглежда ми доста изсмукана и определено очаквах повече от нея. Странно ми е как екипа, разработил Dialbo и Dialbo II, не участва в третата част. Колкото до StarCraft II, определено ми грабна окото и нямам търпение да излезе продължението StarCraft II Heart of the Swarm. По мое лично мнение това дългоочаквано продължение трябваше да излезе доста по-рано, но си заслужаваше чакането.

Та стига с личното ми мнение. По-долу съм направил анкета, която надявам се всеки фен ще попълни и ще коментира подобаващо. Резултатите не са толкова от значение, а по-важна е самата идея. Надявам се да се забавлявате, докато попълвате формата. Като фен на Blizzard Entertainment и аз навремето разцъквах оригиналните две игри.

Все пак да не каже някой, че само изисквам без да давам – и аз си оставих моя вот в името на каузата. Поздрави и до нови срещи …
 

Реклами

3 comments on “Starcraft 2 vs. Diablo 3

  1. Интересно ми стана как ще се гласува точно за тези две игри 🙂
    Може за в бъдеще твоите фаворити да се добавят в друга анкета!

  2. На времето отказах игрите, преди да се проваля напълно :D:D:D Иначе съм разцъквал няколко часа Starcraft 2-ката – става. Diablo III не мисля да я пускам бухаха. Доста хора са разочаровани от нея, де.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s